De toercommissie van de WTC organiseert op 26 april haar traditionele Oranjetocht. De mooiepaadjeskoning van de WTC, Jan Nijmeijer heeft in opdracht van Koning Willem een prachtige tocht uitgestippeld door het Sallandse land met een tussenstop bij Het Engelse Werk in Zwolle.

 

Koning Willem tracteert ter gelegenheid van zijn verjaardag op gebak, maar wil wel graag weten of u daar gebruik van wilt maken. Het aanmeldingsformulier voor de tocht en uw gebakswensen kunt u doorgeven via onze site onder het kopje “inschrijven”

Zoals gebruikelijk tijdens onze trainingsavonden zullen we starten in een ABCD groep, waarbij opgemerkt wordt dat de D groep en de damesgroep onder leiding van Jan Nijmeijer gezamenlijk de tocht zullen fietsen.

De tocht heeft een lengte van 90 km en start om 09.00 uur bij de Rabobank en met een gemiddeld tempo zult u rond 13.00 uur weer thuis zijn. Voor de overige wegkapiteins staat de route op de site om te downloaden, zodat een ieder dezelfde route gaat fietsen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u zich richten tot de toercommissie, waar Jan Nijmeijer u van nadere details kan voorzien.