Zaterdagmorgen om 7 uur vertrokken 18 ATB-ers voor een ´vroeg uit de veren ATB tocht’. De route was uitgestippeld door Fred Verbij en Leo Talen. Via de Kievitshaar gingen de route naar Balkbrug en de mountainbikes kwamen op plekken waar ze nog nooit geweest waren. Halverwege de tocht was er een kleine stop voor een versnapering die werd aangeboden door Allround Schilder Fred Verbij.

 

 

Het was genieten op de fiets, mede door het perfecte weer en de mooie bosrijke omgeving. Bij thuiskomst na een kilometer of 55 kregen de ATB-ers in het tijdelijke ’clubhuis’ van de WTC  aan de Smitserf een ontbijt aangeboden door Verscentrum Staphorst. De Echte Bakker, Bergerslag bakt in eigen bakkerij het Staphorster Vitaalbrood ook wel het zgn. ‘sportbrood’ genoemd.

Het smaakt niet alleen heerlijk maar  heeft ook nog eens vele gezondheidsvoordelen. Het brood  is  o.a. vezelrijk,  heeft een lager zoutgehalte, bevat vele vitamines en mineralen en het is ideaal voor een dieet.  Het fruit  bij de maaltijd  werd aangeboden door Hilko Jonkman, de Echte Groenteman ook gevestigd in het Verscentrum aan de Ebb. Wubbenlaan in Staphorst.

De mannen van de WTC lieten het zich goed smaken en de reacties op dit brood waren dan ook zeer positief.  Benieuwd ? Probeer het brood eens, elke dag vers verkrijgbaar.