Zoals jullie weten bestaat de WTC Staphorst-Rouveen dit jaar 10 jaar.In dit jaar zullen wij met diverse activiteiten hier aandacht aan besteden. Als bestuur zijn we van mening dat bij een jubileum ook een speciaal jubileum fietsshirt hoort.

Samen met onze kleding leverancier hebben we een fantastisch shirt ontworpen dat wij voor een speciale prijs in samenwerking met BioRacer en de WTC aan de leden mogen bieden. Voor slechts 20 EURO ben je de trotse bezitter van een uniek WTC shirt!

Let op! Het betreft een éénmalige uitgave die alleen bestemd is voor leden. Nabestellen is NIET mogelijk!

Wat bieden we aan:

Speciaal voor de leden is er de mogelijkheid om voor het bedrag van slechts EUR 20,= (per shirt) een jubileum shirt aan te schaffen. Het gaat om het nieuwste model shirt met korte mouw van bioracer uit de bodyfit lijn (winkelprijs rond de 55 euro)

Hoe te bestellen:

Hieronder zie je het voorstel dat voor 95% gereed is, een paar kleine wijzigingen voorbehouden. Wil je hiervan gebruik maken en een shirt bestellen, stuur dan een antwoord/reply op deze e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onder vermelding van: bestelling jubileumshirt

 

In deze e-mail vermeld je de volgende zaken:

 • -          Naam, Adres, Woonplaats
 • -          Telefoonnummer
 • -          Maat van je shirt
 • -          IBAN nummer (rekeningnummer) voor de incasso van het verschuldigde bedrag

Uiterlijk besteldatum:  Vrijdag 1 mei 2015

Levertijd:

BioRacer heeft aangegeven vanaf 1 mei een levertijd te hanteren van 6- 8 weken. Zodra de jubileum shirts binnen zijn zullen jullie van ons bericht ontvangen met daarin de data, tijden en locatie waar de shirts kunnen worden afgehaald.  

 • Let op:
  Het betreft hier een éénmalige uitgave, later bijbestellen is NIET mogeliijk
  Het verschuldigde bedrag zal worden geïncasseerd van uw rekening
  Gedane bestellingen zullen ten allen tijde moeten worden betaald!