Op de foto: Roelof Troost kreeg een speciale WTC fietsbril uitgereikt door Roelof Compagner. (foto Egbert Koster)

Bijna 40 WTC leden waren maandagavond present bij Uitgaanscentrum Kisteman voor de jaarlijkse ledenvergadering van de WTC. Voorzitter Roelof Compagner opende de vergadering en vertelde o.a. dat er afgelopen jaar nog steeds weer nieuwe leden bij zijn gekomen, zowel liefhebbers van de racefiets als van de MTB. Penningmeester Dennis Schra was tevreden wat betreft het huishoudboekje en gaf een uitleg over de financiële cijfers wat betreft de inkomsten en uitgaven van 2015.

Jouk Mussche gaf in vogelvlucht de activiteiten weer van 2015 wat betreft het mountainbiken en onthulde de plannen voor 2016. Secretaris Klaas Schra had allerlei info over de cursus Verkeersregelaar, waar al vele WTC-ers met succes aan hebben deelgenomen. Roelof Troost nam afscheid als voorzitter van de Toercommissie na 7 jaar. Uiteraard kreeg hij enkele leuke cadeau ’s voor zijn vele werk wat hij verzet heeft voor de wielerclub.

Henk Vos is zijn opvolger in het bestuur en hij ontvouwde de activiteiten voor op de weg voor het aankomende seizoen. Henk Dunnink sprak namens de sponsorcommissie en gaf o.a. uitleg over het bestellen van een clubtenue van de WTC.

Na het officiële gedeelte was er tijd voor een wielerquiz. De ‘quizmaster’ en bedenker was Henk Dunnink en hij had vele vragen bedacht over lokale helden maar vooral ook over vervlogen tijden met de toppers van toen. Alwin Compagner had de meeste vragen goed, nipt gevolgd door Jan Compagner. Het is de bedoeling dat er t.z.t een soortgelijke maar dan avondvullend programma door de WTC opgezet gaat worden waar aan iedereen kan deelnemen.