Op dinsdag 14 februari a.s. om 20.00 uur houdt de Wieler Toer Club Staphorst-Rouveen haar jaarlijkse ledenvergadering in Uitgaanscentrum Kisteman aan de ORW te Staphorst.

De agenda voor deze avond is behoorlijk gevuld met voorstellen en mededelingen voor het komende seizoen. Ook wordt er door de verschillende commissies nog even kort teruggekeken op het afgelopen seizoen. De aanleg van de MTB-route in het Staphorster bos zal worden geëvalueerd, ook wordt er gekeken of er een specifieke jeugdafdeling opgestart kan worden. Onderwerpen genoeg om een avond te vullen.

Ook de gebruikelijke bestuursverkiezingen vinden plaats, waar een gedeeltelijke wisseling van de wacht zal plaatsvinden.
Boswachter Denny Kroeze zal de avond afsluiten met een presentatie over het gebruik van het Staphorster bos, waar zowel recreatie als natuurbehoud hand in hand gaan.

B+B Veldtoertocht

De onlangs afgelaste B+B Veldtoertocht in Staphorst zal nu plaatsvinden op zaterdag 11 maart. Deelnemers kunnen kiezen uit 35 of 50 km. Uiteraard zal er een mooie spectaculaire route uitgezet worden en de organisatie doet haar best om te zorgen dat het weer een onvergetelijke tocht gaat worden voor de mountainbikers aan deze 3 ‘Sterren’ tocht (klassieker). Inschrijven kan van 9.00-10.00 uur in de Sporthal in Staphorst.