Beste WTC-ers,

We hebben dit weekend de klok weer een uur vooruitgezet, dat betekent dat we op de woensdagavonden weer starten met onze wekelijkse trainingsavonden op de weg.
Gedurende de maand april verzamelen en starten we om 18.30 uur bij de Rabobank in Staphorst en 5 minuten later bij onze hoofdsponsor B+B Personeelsdiensten te Rouveen. In mei wijzigt dit in 19.00 uur en 19.05 uur.

We hebben de maand mei aangemerkt als kennismakingsmaand bij de WTC, eenieder kan vrijblijvend met ons meefietsen. Wil een aspirant lid meefietsen, dan is het voor hem/haar verplicht zich uiterlijk 1 dag voor deelname per mail te melden bij onze secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). In deze mail ontvangen wij van de gastrijder graag vooraf zijn/haar naam, adres en geboortedatum. De gastrijder zal door ons worden aangemeld voor de kosteloze introducé verzekering. Dan kan de gastrijder 4 weken lang verzekerd met ons meerijden, wel zo veilig voor de gastrijder maar zeker ook voor ons als WTC’ers.

Aanstaande woensdag 5 april zullen we de trainingen openen. Voor de wegkapiteins is het van belang om er rekening mee te houden dat we om 20.00 uur weer binnen zijn. Voor jezelf is het misschien verstandig om een vorm van verlichting op de fiets te hebben, je weet nooit of het tegen zit en je het laatste stukje in het donker moet overbruggen. We kunnen in ieder geval een kleine anderhalf uur fietsen, lekker om mee te beginnen of je nu wel of niet de winter hebt doorgefietst.

Ook de MTB afdeling start binnenkort op de maandagavond, houdt hiervoor ook onze site en het gastenboek in de gaten.

Tot woensdag allemaal, laten we er weer een mooi wegseizoen van maken!

Met vriendelijke groet,

WielerToerfietsClub Staphorst-Rouveen

Voorzitter

Henk Dunnink