De WTC Staphorst-Rouveen is inmiddels uitgegroeid tot een club met 275 leden met zowel mannen als vrouwen. Iedereen, ongeacht leeftijd is van harte welkom om lid te worden. Wil je eerst een keer kennis maken met de toerclub dan bestaat er de mogelijkheid om op een van de gezamenlijke trainingsavonden mee te fietsen.

Racefiets.
Mei is kennismakingsmaand dus wil je ervaren hoe het is om in groepsverband (vanaf 14 jaar) een tocht te maken op de racefiets dan zien we je graag op een woensdagavond verschijnen. Dit geldt zowel voor de beginnende wielrenner als voor de meer ervaren fietser want er wordt in 5 verschillende groepen gefietst wat betreft snelheid. Ook is er een beginnersgroep die onder leiding van een ervaren wegkapitein een rondje gaat fietsen. Een helm is verplicht. Woensdag 3 mei is de eerste kennismakingsavond. We vertrekken om 19.00 uur vanaf de Rabobank in Staphorst of 5 minuten later bij B+B personeelsdiensten aan de Oude Rijksweg in Rouveen.

MTB.
De WTC heeft ook veel leden die gezamenlijk naar het bos gaan voor een rondje op de MTB op maandagvond. Men vertrekt in mei om 19.00 uur vanaf de Rabobank, maandag 1 mei is de eerste kennismakingsavond. Hoe ver er gefietst wordt is afhankelijk van het weer en de animo. Er wordt in meerdere groepen gefietst, zodat iedereen in zijn/haar tempo kan fietsen. Iedereen (ook dames) vanaf 14 jaar is van harte welkom. Uiteraard is een helm verplicht.

Deelname is alleen mogelijk als u minimaal 2 dagen vooraf uw naam, adres en geboortedatum doorgeeft aan onze secretaris op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is namelijk voor ons als club verplicht een introducé verzekering voor u af te sluiten, daarmee zijn eventuele schades gedekt door de NTFU. Na deze maand vervalt deze verzekering automatisch zonder enige verplichting.

Wil je meer weten kijk dan op deze site of stuur een rechtstreeks bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..