In het afgelopen jaar is er doorlopend onderhoud gepleegd aan de MTB-route in het Staphorster bos. De WTC Staphorst Rouveen heeft met hulp van veel vrijwilligers van zowel binnen als buiten de club heel veel werk verzet. Het resultaat mag er dan ook zijn. De route ligt er ook na dagen van regen en storm over het algemeen uitstekend bij. Velen uit Staphorst en omgeving, maar ook van ver daarbuiten, maken regelmatig een rit op de 25 km lange en mooie route.

Om de route winterklaar te maken organiseert de WTC op zaterdag 28 oktober een onderhoudsmorgen. We verzamelen om 07.45 uur bij de Kiosk de Zwarte Dennen en gaan dan in verschillende groepen een deel van de route op en top maken.

De plaatselijke ondernemers, Hofstede Bos en Tuin en TuinID heeft al een aantal bladblazers beschikbaar gesteld om in ieder de route vrij te blazen van blad en ander bosafval.

De WTC beschikt zelf ook over een groot arsenaal aan scheppen, harken etc. die op deze dag ook ingezet zullen worden. En ook hebben al een aantal leden aangegeven een tractor, etc. mee te willen nemen.

Er hebben zich ondertussen een kleine 30 vrijwilligers aangemeld om te helpen, maar aangezien de route 25 km lang is, kunnen we zeker nog meer hulp gebruiken.

Ook zoeken we nog een aantal personen die willen helpen bij de catering, want ook zorgen we voor een natje tijdens het werk en een lunch na afloop om 12.30 uur.
Iedereen is welkom en elke bijdrage is welkom.

Voor meer informatie kunt u bellen of appen met Gerard Knol op tel 06-30161592 of met Roelof Compagner op tel 06-23436928. Ook kunt u zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor de planning van zowel de catering als de werkzaamheden is het vooraf melden van uw komst wel noodzakelijk.

Graag tot ziens op de 28 oktober. Fietsen op de route is ook helpen met het onderhoud is ons motto!