Bent u iemand die bij mooi weer regelmatig een tochtje op de gewone stadsfiets maakt in de omgeving? Zou u ook graag eens een keer een andere route fietsen of gezellig met een groepje optrekken zodat er onderweg wat extra gespreksstof is? Zou een afspraak met uw mede fietsers net even die stok achter de deur zijn om wat vaker zo'n gezonde tocht te maken?

Nu de dagen weer langer worden en het weer aantrekkelijk wordt om een mooie tocht op de “gewone fiets” te maken, biedt de Wielertoerclub Staphorst-Rouveen voor iedereen die dat wil de mogelijkheid om deze mooie hobby op te pakken. Bewegen is belangrijk, het is gezond, gezellig samen en leuk voor alle leeftijden. Vanaf dinsdag 2 april is het voor de “gewone” fietser weer mogelijk om iedere dinsdagavond aan te sluiten bij de wekelijkse groepsfietstocht.

Onder begeleiding van een ervaren wegkapitein (Jan Nijmeijer) wordt er wekelijks een tocht gemaakt met een lengte tussen de 20 en 40 kilometer waarbij u kennis kunt maken met de mooiste plekjes in onze prachtige omgeving. Lid worden van de fietsclub is niet nodig.

Wij vertrekken iedere dinsdag ingaande 2 april om 18.30 uur vanaf de parkeerplaats (Oostzijde) bij Hotel Restaurant Waanders in Staphorst. Vooraf aanmelden is niet verplicht en u kunt gewoon in uw eigen kleding meefietsen, sportkleding is beslist niet nodig. Het fietstempo ligt niet hoog en de regel “samen uit, samen thuis” is het allerbelangrijkste.

Lijkt het u leuk om mee te gaan fietsen of heeft u nog een brandende vraag voor u gaat deelnemen, neemt u dan contact met ons op. Dat kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met Jan Nijmeijer op tel 06-14703900 of 0522-462730. Ontmoeten wij u op dinsdag 2 april?