Extra informatie omtrent het Corona virus

IMG 0803

Normaal gesproken hebben we elk jaar 1 grote onderhoudsmorgen gepland staan op de laatste zaterdag van oktober. Echter dit jaar pakken we het iets anders aan dan normaal. Dit allemaal in verband met het corona virus.
Dus geen grote groep bij elkaar maar meerdere zaterdagen plegen we onderhoud en of gaan we bezig met de aanleg van nieuwe tracks. Op deze manier kunnen we beter afstand houden en zijn de groepen niet groter dan 4 huishoudens in 1 groep.

Zoals je kan zien is er zeker nog wat te doen dus mocht je één of meerdere zaterdagen kunnen helpen je bent van harte welkom echter alleen na aanmelding! We starten om 8u. 

De planning voor de komende weken:

  • Zaterdagmorgen 24 oktober De Krieger
  • Zaterdagmorgen 31 oktober klein onderhoud aan route en watergaten.
  • Zaterdagmorgen 7 november Bladblazen, klein onderhoud aan route en watergaten.

Meer info kan contact gezocht worden via een van de commissie leden (zie onze club - bestuur via deze link) of via de app-groep "MTB groep WTC".

Laat het de route commissie even weten als je ons wil helpen zodat we de planning hier op af kunnen stellen want een groepje met deze minimale aantallen is zo gevuld en het zou zonde zijn als je graag wil helpen maar we ons niet aan de richtlijnen van het RIVM kunnen houden.