Wil je ook een keer wedstrijdkriebels voelen? Ook zin om een keer met volle vaart in een peloton te rijden? Wil je graag een keer in hetzelfde peloton rijden als Sven Kramer, Bauke Mollema en andere goede coureurs? Is het niveau van de zomeravondcompetitie of KNWU-wedstrijden te hoog? Ga dan donderdag 5 juli mee naar Corpus den Hoorn! Op de brede asfaltbaan is het gemakkelijk rijden, de bochten zijn zo vloeiend dat er niet geremd hoeft te worden, al met al is het lekker meerijden in het peloton! Een aantal B-rijders gingen je vorig jaar al voor en reden de wedstrijd goed uit in het peloton. Lukt het je toch niet om het tempo bij te houden? Geen probleem, 2 rondjes rustig peddelen en de groep komt je weer achterop. Bij deze wedstrijden mag je rustig een ronde missen en daarna weer meerijden.


We hopen op een grote groep WTC-ers die de eer van de club hoog houden! Ook de wedstrijdrenners van de club zijn natuurlijk van harte welkom. Zij kunnen mooi knechten voor de B-rijders die de stap gaan wagen.

Opgeven kun je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag even aangeven of je beschikt over een auto en/of fietsendrager.

Nog even de informatie op een rij:

  • Wie: alle B- en A-rijders van WTC Rouveen-Staphorst
  • Waar: Corpus den Hoorn
  • Vertrek: KH-bikes, 17.45 uur
  • Wanneer: donderdag 5 juli, 19.00 uur - ca. 20.00 uur


Voor meer informatie kun je terecht op www.wielerbaangroningen.nl.