Afdrukken

Aan alle (toekomstige) wedstrijdrenners van de WTC:

Als racecommissie van de WTC hebben we deze winter informatie verzameld over het rijden van wedstrijden op de fiets. Graag willen wij jullie uitnodigen voor een informatie avond over het rijden van wedstrijden zodat we de verzamelde informatie met jullie kunnen delen.
Op deze avond wordt jullie uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij het rijden van wedstrijden. Verder geven we de laatste informatie over het rijden van voorjaarscompetitie en zomeravondcompetitie wedstrijden aangezien dat dit jaar is verandert! Ook is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

De avond wordt gehouden op 25 januari bij de Dissel in Staphorst, aanvang om 20.00. Graag even aanmelden zodat wij weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Dit kan door een reactie te plaatsen in het gastenboek of te reageren op de verstuurde e-mail.

Een mooie opstapmogelijkheid voor het wedstrijdfietsen is de voorjaars- en zomeravondcompetitie die in onze regio wordt georganiseerd. Dit jaar is er een voorwaarde aan de reglementen toegevoegd: Om aan deze competitie deel te nemen moet je lid zijn van een organiserende vereniging. De Wielervereniging Noord-Westhoek (NWH) uit Hasselt is een van die verenigingen.

Als racecommissie hebben we wat zaken besproken met de NWH, hierop komen we binnenkort uitgebreid terug.

Hier is o.a is een mooie korting op hun kledingpakket uit gekomen:

Uit de bijlagen bij deze mail blijkt dat er morgenavond 13 januari van 18:00 - 21:00 uur nog een gelegenheid is om de kleding te passen. Men bestelt sowieso wel wat extra kleding maar als je even past weet je zeker dat je maat er bij zit.
Deze bedragen zijn exclusief het lidmaatschap en maken deel uit van de aanbieding voor WTCers om lid te worden. Dit is het eerste jaar geldig.

Overigens is het in de voorjaars- en zomeravondcompetitie niet verplicht om in kleding van de wielerclub waarvan je lid van bent te fietsen. Je mag ook gewoon in het tenue van de WTC Staphorst-Rouveen van start gaan.

Met vriendelijke groet,

De racecommissie