Kerst calorieën verbranden op 2e kerstdag
Op 2e kerstdag (26 december) is er de ATB kersttocht voor leden en niet-leden. Zowel heren als dames zijn van harte welkom om gezamenlijk een rondje te fietsen. De leeftijd is vanaf 14 jaar. Er zal een rit gereden worden van ongeveer 30 kilometer. De start is om 10.00 uur bij Smit Welding Technology aan de Roelof Brinkstraat 3 in Staphorst.

De Roelof Brinkstraat ligt tussen de Industrieweg en de Spoorlijn op industrieterrein De Baarge. Vanaf daar gaat men gezamenlijk naar de parkeerplaats vlakbij de Beugelenveldweg waar de start plaats vindt. Het is de bedoeling dat er in 3 of misschien wel meerdere groepen gefietst gaat worden. Elke groep heeft zijn eigen tempo. De eerste helft van de route zal de zogenaamde “boskapitein” voorop fietsen om de route aan te geven door het prachtige bos van de gemeente Staphorst. De laatste 15 kilometer van de tocht is er de mogelijkheid om er als een “kerstkonijn” vandoor te gaan, omdat de route vanaf hier met pijlen staat aangegeven (Vlot en Winters route).

Na afloop is er een lekker bakje koffie en een broodje voor iedereen, dit wordt aangeboden door Smit Welding Technology en Bakkerij Ubak.
Lijkt het je leuk om samen met ons deze mooie route te fietsen en wil je met de kerst wat calorieën verbranden? Schroom dan niet om mee te doen!
Aan de rit zijn geen kosten verbonden. Deelname is op eigen risico en een helm is verplicht.
Wil je meer informatie neem dan contact op met de COördinator van deze ATB kersttocht Harm Smit
tel. 06-52788830

ATB Dobbelrit
Op zaterdagmiddag 29 december wordt er een zogenaamde ATB dobbelrit georganiseerd door de ATB commissie van de WTC. Deze rit is voor leden en niet-leden. Iedereen die in het bezit is van een ATB kan hieraan meedoen. De start is om 13.00 uur en vindt plaats vanaf Cafe de Dissel. Inschrijven kan vanaf 12.30. Door middel van het gooien met een dobbelsteen wordt er bepaald hoe ver er gefietst moet worden. Het fietsen gebeurt in groepjes van 2 waarbij er verschillende controleposten in de omgeving van Staphorst bezocht moeten worden. Het gaat dus niet om de snelheid. Bij een controlepost moet er een opdracht of prijsvraag opgelost worden, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. WTC leden betalen 3 euro en niet leden betalen 4 euro per persoon voor deelname. Dit is incl. een consumptie bij 1 van de controleposten. Deelname is op eigen risico en een helm is verplicht. Wil je meer info neem dan contact op met de COördinator van de ATB dobbelrit Fred Verbij tel. 06-12402057. Of plaats een berichtje op het gastenboek van de WTC Staphorst-Rouveen.

Graag tot ziens bij bovenstaande activiteiten.