Staand van links naar rechts:
Roelof Compagner, Henriët Kooiker, Bert Kuijers, Dennis Schra, Bert Schoone, Jan Nijmeijer, Bert Krale, Jouk Mussche en Klaas Schra

Zittend van links naar rechts;
Henri Kisteman (Uitgaanscentrum Kisteman), Bert Bloemert (B+B personeelsdiensten), Jan Bloemhof (Bloemhof en Pleiter auto’s) en Henk Heijink (Rabobank)

 

Maandagavond bij Uitgaanscentrum Kisteman kon het bestuur en de sponsorcommissie van de Wieler Toer Club Staphorst - Rouveen het heugelijke feit vieren dat de sponsoren een contract van drie jaar ondertekenden. B+B personeelsdiensten is de eerste drie jaar weer de hoofdsponsor bij deze snel groeiende fietsclub. Ook Bloemhof en Pleiter auto’s, de Rabobank, Uitgaanscentrum Kisteman en Muziekcafé de Dissel hebben zich weer verbonden aan de club. Al deze bedrijven hadden de voorgaande jaren ook een overeenkomst met de fietsclub.
In zijn welkomstwoord sprak voorzitter Roelof Compagner dan ook zijn dank uit en benadrukte dat de WTC heel blij en content is met deze sponsoren.
“Hiermee zetten we samen met jullie een gezonde basis voor de toekomst waarbij groei gerealiseerd kan worden en er dus voor nog meer mensen de mogelijkheid is uit de gemeente Staphorst om op de racefiets te gaan of op de mountainbike”, aldus de voorzitter. Verder kan ieder lid tegen goede condities in nieuwe kleding fietsen, uiteraard met het logo van de sponsoren.
Ook dit jaar zullen de diverse commissies de nodige activiteiten organiseren. De eerste activiteit heeft al plaatsgevonden. Dit was de spinningmarathon, waarbij een opbrengst van ongeveer € 3.000 voor rolstoelen voor het verzorgingstehuis de Berghorst is opgehaald. WTC hoopt op meer van zulke succesvolle activiteiten.