WTC Staphorst Rouveen

Volop in beweging!

Dikke banden

Bent u iemand die bij mooi weer regelmatig een tochtje op de gewone stadsfiets maakt in de omgeving? Zou u ook graag eens een keer een andere route fietsen of gezellig met een groepje optrekken zodat er onderweg wat extra gespreksstof is? Nu de dagen weer langer worden en het weer aantrekkelijk wordt om een mooie tocht op de “gewone fiets” te maken, vanaf de eerste dinsdagavond in april tot eind augustus biedt de Wielertoerclub Staphorst-Rouveen u wekelijks de mogelijkheid.

Kijk voor exacte data waarop we gaan fietsen in onze agenda.

Onder begeleiding van een ervaren wegkapitein wordt er wekelijks in groepsverband een tocht gemaakt met een lengte tussen de 20 en 40 kilometer waarbij u kennis kunt maken met de mooiste plekjes in onze prachtige omgeving. Lid worden van de fietsclub is niet nodig.

Wij vertrekken iedere dinsdagavond vanaf de parkeerplaats (Oostzijde) bij Hotel Restaurant Waanders in Staphorst om 18:30 uur. Uiteraard zijn dames en heren welkom (vanaf 14 jaar).
U mag gewoon in uw eigen kleding meefietsen en opgave is niet nodig. Maar wilt u eerst meer informatie stuur dan een mail naar toerfietsen@wtcstaphorst-rouveen.nl of bel met Jan Nijmeijer tel 06-14703900 (of 0522-462730)