De WTC heeft veel leden die gezamenlijk naar het bos gaan voor een rondje op de MTB. Vertrekpunt is vanaf marktplein Staphorst (aan de Binnenweg in Staphorst). We fietsen gezamenlijk naar het Staatsbos. Vanaf hier wordt de vaste mtb route gefietst. Er wordt in meerdere groepen gefietst, zodat iedereen in zijn/haar tempo kan fietsen.

Als introduce kunt u de gehele maand als introducé vrijblijvend meefietsen. Daarna kunt u alleen nog meefietsen als u lid wordt van de vereniging. Wel is het verplicht om van tevoren even een mail te doen i.v.m. de (gratis) introducéverzekering. Je bent dan tijdens een clubrit, georganiseerd door WTC Staphorst-Rouveen, verzekerd tegen schade aan de fiets tot een maximum bedrag van € 500, -. De verzekering is persoonsgebonden. Je bent verzekerd voor de fiets waarop je tijdens het evenement rijdt. Hiervoor moet de WTC je aanmelden bij de NTFU, geef dit dan even door aan het bestuur van de WTC. Het mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De duur van de introducéverzekering is maximaal 1 maand.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de MTB commissie van de WTC. Kijk op deze website onder het ‘kopje’ onze club - bestuur voor de gegevens van deze commissie.

Starttijden maandag:

  • De maanden april en september om 18:30 uur
  • De maanden mei t/m augustus om 19:00 uur

Starttijden zaterdag:

  • Elke zaterdag om 15:00 uur (verzamelen bij CNS en vervolgens 15:10 uur wtc bankje) (locatie via link icm google maps te zien)

Programma:
Zie ook de agenda op deze site.

Let op: Er zijn veel MTB-ers die mee doen aan diverse tochten in de regio. Ga jij ook naar een tocht of wil je graag met iemand mee, plaats dan een oproep via de whatsapp groep MTB - groep WTC. Kijk op www.ntfu.nl voor de agenda van de MTB tochten. (Controleer voor aanvang van de tocht altijd of deze wel doorgaat. Dit kan bijvoorbeeld via de site van de NTFU of via de organiserende vereniging).