Na het succes van voorgaande jaren, is het weer tijd voor een nieuwe editie van ‘Rondom Staphorst’ op 22 juni 2024! Sta jij te popelen om onze gemeente op een unieke manier te verkennen? Dan is deze fietstocht perfect voor jou, of je nu ontspannen op dikke banden rijdt of als een ware wielrenner de uitdaging zoekt! 

Dikke banden

Voor de liefhebbers van dikke banden hebben we een boeiende route van 50 kilometer door onze prachtige gemeente uitgestippeld. Starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf de sporthal aan de Hoogeweg 21. Tijdens de tocht zijn er verschillende pauzeplekken waar je kunt genieten van een smakelijk lunchpakket en drinken. Voorinschrijven is verplicht en kan via onderstaande link: Rondom Staphorst Dikkebanden 2024  De deelnamekosten bedragen slechts €5,- per persoon.

Racefiets 

Ook voor de wielrenners onder ons hebben we iets speciaals in petto. Ontdek de pracht van onze gemeente met onze twee uitdagende routes van 80 en 120 kilometer. Vertrekken kan tussen 08.00 en 09.30 uur vanaf de sporthal aan de Hoogeweg 21. Langs de route zijn er diverse punten waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

En alsof dat nog niet genoeg is, wacht er bij de finish een welverdiend broodje hamburger op je! Wil je direct van start gaan? Schrijf je dan vooraf in via www.fietssport.nl. Maar wees gerust, inschrijving ter plekke is natuurlijk ook mogelijk. Dus, pak je fiets en beleef samen met ons een onvergetelijke dag vol fietsplezier!