WTC Staphorst Rouveen

Volop in beweging!

Trainingen racefiets

Zaterdagen:

Datum: iedere zaterdag
Tijd: 13:30 uur
Afstand: +/- 80 km (2,5 tot 3 uur) ter plekke bepalen, afhankelijk van animo, weer etc. Er wordt gereden in een A, B, C en D groep
Vertrekplaats: Marktplein Staphorst (Vanuit Rouveen 15 minuten ervoor verzamelen op het Kerkplein en gezamelijk naar Staphorst)

Woensdagavonden:

Datum: Vanaf de eerste woensdag in april tot en met de laatste woensdag in september.
Tijd: april en september 18:35 uur mei, juni, juli en augustus 19:05 uur
Afstand: +/- 70 km (2 tot 2,5 uur) ter plekke bepaald door wegkapitein, afhankelijk van animo, weer etc. Er wordt gereden in een A, B, C en D groep. In de D groep wordt er rekening gehouden met dames en heren die beginnen met fietsen. Er is geen specifieke damesgroep dus dames mogen zelf bepalen met welke groep ze mee gaan.
Vertrekplaats: Marktplein Staphorst. (Vanuit Rouveen 15 minuten ervoor verzamelen op het Kerkplein en gezamelijk naar Staphorst)

Vrijdagochtenden:

Datum: Elke vrijdag het hele jaar als het weer het toelaat.
Tijd: 09:30 uur start
Afstand: +/- 60 km (2 tot 2,5 uur) ter plekke bepaald door wegkapitein, afhankelijk van animo, weer ect. Er wordt gereden op C, D tempo. Het motto is: Samen uit samen thuis.
Vertrekplaats: Marktplein Staphorst.

introduce:

Als introduce kunt u de gehele maand als introducé vrijblijvend meefietsen. Daarna kunt u alleen nog meefietsen als u lid wordt van de vereniging. Wel is het verplicht om van tevoren even een mail te doen i.v.m. de (gratis) introducéverzekering. Je bent dan tijdens een clubrit, georganiseerd door WTC Staphorst-Rouveen, verzekerd tegen schade aan de fiets tot een maximum bedrag van € 500, -. De verzekering is persoonsgebonden. Je bent verzekerd voor de fiets waarop je tijdens het evenement rijdt. Hiervoor moet de WTC je aanmelden bij de NTFU, geef dit dan even door aan het bestuur van de WTC. Het mailadres is secretaris@wtcstaphorst-rouveen.nl. De duur van de introducéverzekering is maximaal 1 maand.

In onze agenda vindt u een overzicht van de activiteiten van de club.

Voorafgaand aan activiteiten waarvoor bijvoorbeeld het vervoer naar de start georganiseerd moet worden ontvangen onze leden per mail een uitnodiging om zich via “inschrijven” op deze site aan te melden voor deelname. Wilt u graag mee met een van onze activiteiten? Beantwoord dan uiterlijk de woensdagavond in de week van desbetreffende activiteit voorgenoemde mail.

Wij maken dan het vervoersplaatje rond, en informeren de deelnemers dan uiterlijk de vrijdagavond voorafgaand aan de tocht.