Na 2 zaterdagen voorbereiding met o. a. aanleg nieuwe track, was het vanmorgen alle handen uit de mouwen op onze route in het Staphorster bos.
Rond 8.00 uur verzamelden zich ruim 70 vrijwilligers om de hele route van onderhoud te voorzien. Watergaten opschonen, remgaten dichten, kombochten bijwerken. Een mooie klus op een droge zaterdagmorgen. Rond 10 uur kwamen de dames en heren van de catering langs met koek en zopie, gebakken door de dames Tiemes en koffie aangeboden door de AMBC, bananen van Chiquita ( Benny Miggels).


De pas aangelegde pumptrack werd ondertussen verfijnd en ook werd er langs de track Wigwam een heuse wigwam gebouwd. Bij de Til werd de doorgang bij de Kuil van nieuwe matten voorzien. Met 2 trekkers werd er doorlopend zand aangevoerd vanaf onze opslag bij de Zwarte Dennen. Als je met z’n allen enthousiast bezig bent, dan vliegt de tijd en werd een ieder om 12.00 uur verwacht voor een heerlijke lunch, aangeboden door onze hoofdsponsor B+B Personeelsdiensten i.s.m. Catering de Patrijs.


Er is heel veel werk verzet en ook in de komende weken zullen we nog actief blijven, de puntjes op de i zetten, zodat de route winterklaar is.
Iedereen die op wat voor manier zijn of haar steentje heeft bijgedragen met materieel, materiaal en arbeid en natuurlijk de catering. Heel hartelijk dank namens alle gebruikers van de route